ibis Amsterdam Centre Stopera

Amsterdam
from $ 50,-

address & route

ibis Amsterdam Centre Stopera
Valkenburgerstraat 68
1011 LZ Amsterdam
https://www.accorhotels.com/nl/hotel-3044-ibis-amsterdam-centre-stopera/index.shtml Directions

Standard Double Room

09:00 - 18:00

Leider ist dieses Zimmer für heute nicht mehr buchbar.


Standard Double Room with Canal & Fluvial view

09:00 - 18:00

Leider ist dieses Zimmer für heute nicht mehr buchbar.


Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera een levendig budgethotel, open voor iedereen

We hebben geïntensiveerde hygiëne & preventieve maatregelen ingevoerd om je veiligheid te garanderen. Het ALLSAFE-label staat voor onze nieuwe, aangescherpte reinheidsprotocollen en garandeert dat dit hotel aan deze normen voldoet.

U voelt zich meteen thuis in het ibis Amsterdam Centre Stopera, een stille en rustgevende plek dichtbij de beroemde grachtengordel van de stad. Bijna alle hoogtepunten van de stad zijn te voet te bereiken, en in het hotel zelf geniet u van het comfort van onze rustgevende SweetBeds, een eigen badkamer, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Onze receptie is 24/7 geopend en laat uitchecken is altijd mogelijk. Elke ochtend is er ontbijt en u kunt ook genieten van een heerlijke lunch of diner in de ibis Kitchen.

Amsterdam biedt de perfecte balans tussen geschiedenis, cultuur en moderniteit. Het ibis Amsterdam Centre Stopera ligt op een ideale locatie in het centrum, met het Waterlooplein, Centraal Station en Rembrandtplein op korte loopafstand. Madame Tussauds, De Dam, het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum zijn makkelijk per metro of tram te vinden. Liever shoppen? Dat kan op de Kalverstraat, Leidsestraat en de Nieuwendijk, of neus even rond op de Albert Cuypmarkt en het Waterlooplein.

Ons hotel ligt midden in het centrum van de stad, op loopafstand van de Dam, het Rembrandtplein, de Wallen en de belangrijkste toeristische attracties en musea. Diverse metro-, tram- en bushaltes nabij het hotel.

Read more

Warum Getadayroom

 • Bester Preis garantiert

  Keine Reservierungsgebühren
 • Buch ohne Kreditkarte

  Bezahlung im Hotel
 • Sofortige Bestätigung per E-Mail

  Gratis Stornierung (zur letzten Minute)
 • Zugang zu allen Hoteleinrichtungen

  (wellness, swimming pool, fitness, ...)

HOTELEINRICHTUNGEN

ZAHLUNGSARTEN

Getadayroom

Book now