19 hotels gevonden in de buurt van Charleroi Airport

Selecteer de datum waarop u wilt reizen zodat wij direct het beschikbare aanbod kunnen tonen:

Filters

Filter op prijsrange:
$ 75 $ 131
Filter op aantal sterren:
Filter op type
Filter op specificaties

Dagkamer Charleroi Airport

Steeds vaker worden er dagkamers geboekt in hotels voor 1 dag bij Charleroi Airport. De markt voor dagkamers is een snel groeiende markt en steeds meer luxe hotels rond Charleroi Airport sluiten zich dan ook aan bij Getadayroom. Gasten voor dagkamers mogen gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten van het daghotel en combineren dit met de rustige atmosfeer van de luxe dagkamer eventueel samen met hun partner. Zowel zakelijke gasten als privé gasten hebben deze manier van relaxen ontdekt en kiezen steeds vaker voor deze vorm van  “Quality Time” en belonen zichzelf met een bezoek aan een drie, vier of vijfsterrenhotel bij Charleroi Airport. Daarnaast is een dagkamer de ideale plek om tijden te overbruggen tussen twee vluchten door waarin je even kunt rusten, je kunt opfrissen on vervolgens relaxed toe te leven naar de volgende vlucht. 

Waarom een dagkamer boeken rond Charleroi Airport

Het is de ideale manier om even volledig te ontspannen en los te komen van het hectische dagelijkse leven. Genieten van de aanwezige faciliteiten van het drie, vier of vijf sterren daghotel bij Charleroi Airport en optimaal gebruik te maken van de gemakken die een luxe hotel te bieden heeft. En dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden :

Zowel vakantiegangers, zakelijke reizigers of privé reizigers mank gebruik van de mogelijkheid om een dagkamer te boeken in een van de luxe daghotels rond Charleroi Airport. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de mogelijkheid om naast het reserveren van je dagkamer ook een addon (fles wijn, een snack, een lunch, gebruik minibar, een fles champagne enz, enz.) te boeken om je verblijf nog aangenamer te maken.

Eenvoudig en snel een dagkamer in Charleroi Airport boeken

Wanneer je de site van Getadayroom bezoekt kun je vervolgens erg gemakkelijk en snel een dagkamer boeken in een van de mooiste daghotels rond Charleroi Airport. Na iedere reservering krijg je onmiddellijk een bevestiging via email. Het hotel wordt op dezelfde wijze geïnformeerd waarna de kamer voor je gereserveerd wordt. Via de button in de bevestigings email kun je ook annuleren mocht je onverhoopt willen annuleren. Annuleren kan tot op het laatste moment en is kosteloos. Gasten die vaker een dagkamer reserveren in een daghotel kunnen een eigen account aanmaken waarna het boeken van een kamer voor 1 dag nog sneller en eenvoudiger verloopt.

Boek jouw dagkamer in Charleroi Airport via Getadayroom

Dagkamers worden via de website van Getadayroom over de gehele wereld geboekt. Steeds meer drie, vier en vijf sterren hotels sluiten zich aan en worden partner van dit platform. Deze groei in hotels geeft bezoekers van daghotels rond Charleroi Airport steeds meer keuze. Reserveer dus eens een ander hotel dan je tot nu toe gewend was en geniet eens van andere faciliteiten van dit luxe hotel. Geniet van het comfort en de gastvrijheid van het aanwezige hotel personeel en kom volledig tot rust waarna je volledig ontspannen de dagen die komen tegemoet kunt gaan.

Getadayroom

Bestemmingen